Vuoden 2020 tapahtumia

Metsänväen matkassa tapahtuu talvella 2020 seuraavaa:

9.2. METSÄTASSUTTELUA

Santalahden luontopolulla Metsätassuttelua ja mindfulnessia koiran kanssa. Lähdetään luontopolulle klo 11.00. Kävellään molemmat luontopolun puolikkaat, matkaa tulee vajaa 5 km. Reitti sopii myös lapsille. Ilmoittauduthan viimeistään 6.2 spostilla jaana@metsanvaenmatkassa.fi Tervetuloa mukaan!!

1.3. METSÄTASSUTTELUA

Santalahden luontopolulla Metsätassuttelua ja mindfulnessia koiran kanssa. Lähdetään luontopolulle klo 11.00. Kävellään molemmat luontopun puolikkaat, matkaa tulee vajaa 5 km. Reitti sopii myös lapsille. Ilmoittauduthan viimeistään 27.2 spostilla jaana@metsanvaenmatkassa.fi Tervetuloa mukaan!!

Tervetuloa mukaan Metsänväen matkaan!!
  • TULOSSA mm:
  • PÄIVÄRETKI Valkmusaan sekä Portimon poluille
  • KÄDENTAITOILTOJA
  • ASKARTELUA LUONNONMATERIAALEISTA
  • PERHERETKIÄ
  • LUONTOPOLKUJA PERHEILLE

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *