´

Mitä Metsänväen matkassa tarjoaa?

Metsänväen matkassa tarjoaa Metsäntaikaa – hyvinvointia ja elämyksiä luonnosta, Metsäsatuseikkailuja, valmennuksia, hyvää oloa, mielentaitoharjoituksia ja hengähdyshetkiä luonnossa.

Tutustu palveluihin:

Metsäelämyksiä

Metsänväen matkassa metsäelämykset sopivat aivan kaikille. Metsäntaikaa ja Metsäsatuseikkailut räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi. Kerää kasaan pieni porukka, työpaikan lapset, oma perhe, yllätä ystävät, työkaverit tai lähde rakkaan kanssa ohjatulle metsäretkelle.

LUE LISÄÄ »

Valmennuksia

Metsänväen matkassa metsänpolut ja piirit ovat ratkaisukeskeisiä yksilö-, perhe- ja pienryhmävalmennuksia. Valmennukset toteutetaan luontoympäristössä luonnon hyvinvointivaikutuksia hyödyntäen. Luonto tukee ja kannattelee sinua kaikissa tilanteissa. Valmennukset ovat 100% luottamuksellisia.

LUE LISÄÄ »

Hyvinvointia

Tarvitsisitko pienen hengähdyshetken arjen keskelle? Ota omaa aikaa ja tule Metsänväen matkassa hyvinvointi-iltaan. Illan sisältönä voi olla ripaus Metsämieltä, luontojoogaa, kädentaitoja, luontoyhteysharjoitteita, hieman valmennusta, tunnetaitoja, rentouttavaa mindfulnessia tai vaikka hemmotteleva jalkakylpy.

LUE LISÄÄ »