Valmennuksia - Metsänpolkuja ja -piirejä

Metsänväen matkassa metsänpolut ja piirit ovat ratkaisukeskeisiä yksilö-, perhe- ja pienryhmävalmennuksia. Valmennukset toteutetaan luontoympäristössä luonnon hyvinvointivaikutuksia hyödyntäen. Luonto tukee ja kannattelee sinua kaikissa tilanteissa. Valmennukset ovat 100% luottamuksellisia. Metsänpolut ja piirit ovat matalan kynnyksen ennaltaehkäiseviä ja arkea tukevia valmennuksia. Valmennuksessa jokainen kohdataan aidosti ja kiireettömästi. Jokainen asiakas on arvokas omana itsenään.

Valmennuksessa toimintatapani on ratkaisukeskeinen, asiakkaan ja perheen omista tavoitteista ja tarpeista lähtevä, asiakkaan vahvuudet ja voimavarat huomioonottava. Valmennuksessa käytetyt menetelmät valitaan asiakkaan ja perheen tarpeiden sekä toiveiden mukaan. Käytän muun muassa ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen -, positiivisen psykologian- ja tunnetaitovalmennuksen keinoja.

Tutustu valmennuksiin:

Metsänpolku nepsy-valmennus

Onko sinulla tavarat aina hukassa? Onko toiminnan aloittaminen vaikeaa? Toimitko ennen kuin ajattelet? Sinä ja perheesi saattaisitte hyötyä Metsänpolku nepsy-valmennuksesta.

Metsänpolku nepsy-valmennus on luontolähtöistä neuropsykiatrista valmennusta joka on tarkoitettu lapsille, nuorille ja heidän perheilleen. Valmennukseen tullessa ei tarvitse olla diagnoosia.  Nepsy-valmennus tukee eri-ikäisten ja eri elämänvaiheissa olevien asiakkaiden arjen- ja elämänhallinnan taitoja, uusien myönteisten toimintatapojen kehittymistä sekä myönteisen itsetunnon rakentumista jokaisen omien tavoitteiden mukaan. Valmennuksessa etsitään muun muassa käytännön ratkaisuja arjen haasteisiin, välineitä toimintojen avuksi sekä harjoitellaan haastavia tilanteita.

Valmennustapaamiset toteutetaan luonnossa kasvokkain Etelä-Kymenlaakson alueella tai etänä zoomin välityksellä.

HINNAT
Maksuton tutustumistapaaminen tai puhelu 30 minuuttia jossa alustavasti kartoitetaan tarpeet ja toiveet. Tämän jälkeen voit päättää olisinko sopiva valmentaja ja lähdetkö mukaan Metsänväen matkaan.

1 x 45 minuuttia 65 € (sis. alv 0 %)
5 x 45 minuuttia 300 € (sis. alv 0 %)
10 x 45 minuuttia 590 € (sis. alv 0 %)

Metsänpolku yksilövalmennus

Metsänpolku yksilövalmennus on tarkoitettu sinulle, joka koet tarvitsevasi hieman tuuppausta päästäksesi eteenpäin elämän polulla.

Mieti hetki seuraavia kysymyksiä: Haluaisitko jonkinlaista muutosta elämääsi? Etsitkö unelmaasi? Onko oma suuntasi hukassa? Mikä tekee sinut onnelliseksi? Mitä oikeasti haluat elämääsi?

Jos vastasit kyllä, tule valmennukseen.

Valmennuksessa voidaan käsitellä mitä tahansa aihetta. Tullessasi sinulla ei tarvitse olla varsinaista ongelmaa. Valmennus ei ole terapiaa. Valmennuksessa selkeytetään sinun elämääsi ja sen suuntaviivoja. Valmennuksessa löydetään sinulle merkityksellinen tavoite jota kohden lähdet kulkemaan. Tavoitetta voidaan kirkastaa ja tarkastaa tai peräti muuttaa matkan aikana. Tämä on sinun valmennuksesi ja siitä tulee sinun näköisesi.

En anna valmennuksen aikana sinulle valmiita vastauksia, vaan autan kuuntelemalla ja kysymällä oikeita kysymyksiä. Näin löydät itse vastaukset sisältäsi. En neuvo enkä ohjaa sinua eteenpäin

Toimintaani ohjaa 5K käyttö:

  • olen Kiinnostunut sinusta ja sinun ajatuksistasi
  • Kunnioitan sinua
  • Kysyn sinulta eteenpäin vieviä kysymyksiä
  • kuljen rinnallasi tämän pienen matkan Kuunnellen ja Kannustaen

Valmennustapaamiset toteutetaan luonnossa kasvokkain Etelä-Kymenlaakson alueella tai etänä zoomin välityksellä.

HINNAT
Maksuton tutustumistapaaminen tai puhelu 30 minuuttia jossa alustavasti kartoitetaan sinun tarpeesi ja toiveesi. Tämän jälkeen voit päättää olisinko sinulle sopiva valmentaja ja lähdetkö mukaan Metsänväen matkaan.

1 x 45 minuuttia 65 € (sis. alv 0 %)

5 x 45 minuuttia 300 € (sis. alv 0 %)

10 x 45 minuuttia 590 € (sis. alv 0 %)

Metsänpiiri perhevalmennus

Onko teillä hulinapäiviä ja höpöhetkiä? Ovatko tunteet vuoren korkuisia? Aiheuttavatko siirtymätilanteet tai nukkumaan meno hankaluuksia? Haluaisitko löytää keinoja tunteiden tunnistamiseen ja sanoittamiseen? Entä arjen kesyttämiseen?

Metsänpiiri perhevalmennus on luonnossa toteutettava ratkaisukeskeinen perhevalmennus. Valmennuksessa löydätte perheenä ratkaisuja arjessa eteen tuleviin haasteisiin. Valmennus tukee vanhemmuutta ja antaa keinoja jaksaa perhearkea. Toimimalla yhdessä perheenä löydätte perheen vahvuudet, opitte huomaamaan hyvän toisissanne. Teistä tulee vahvempi tiimi. Saatte keinoja tunteiden tunnistamiseen ja niiden sanoittamiseen, arjen hallintaan ja sen rauhoittamiseen.

Valmennustapaamiset toteutetaan luonnossa kasvokkain Etelä-Kymenlaakson alueella.

HINNAT
Maksuton tutustumistapaaminen tai puhelu 30 minuuttia jossa alustavasti kartoitetaan perheen tarpeet ja toiveet. Tämän jälkeen voitte päättää olisinko teille sopiva valmentaja ja lähdettekö mukaan Metsänväen matkaan.

1 x 90 minuuttia 110 € (sis. alv 0 %)

5 x 90 minuuttia 525 € (sis. alv 0 %)

Metsänpiiri pienryhmävalmennus naisille

Tuntuuko sinusta sille, että olet ongelmiesi kanssa yksin? Haluaisitko jakaa ajatuksiasi vertaisryhmässä? Entäpä istua nuotiopiirissä? Huomata, että jakamalla harmit pienenevät ja ilot suurenevat?

Metsänpiiri pienryhmävalmennukset ovat juuri sinulle ihana nainen, joka haluat jakaa ajatuksiasi toisten naisten kanssa. Valmennukset toteutetaan luontoympäristössä. Valmennuksessa muodostuu kiinteä ryhmä, jossa toiminta on 100% luottamuksellista, turvallista ja toisia kunnioittavaa. Ryhmässä tulet kuulluksi ja kohdatuksi omana itsenäsi.

Pienryhmävalmennus sisältää 5 tapaamiskertaa. Pienryhmävalmennuksessa koet osallisuutta, turvaa sekä tunteen siitä, että et ole yksin ajatustesi ja tunteidesi kanssa.

Metsänpiiri pienryhmävalmennuksessa jokaisella tapaamiskerralla on oma teemansa. Teemoja voivat olla esimerkiksi parisuhde, tunteet, työssä jaksaminen, rentoutuminen, kiitollisuus, elämän arvot, vahvuudet, perheen arki tai itsemyötätunto. Tapaamisessa keskustelu saa rönsyillä myös teeman ulkopuolelle. Jokainen valmennus rakentuu osallistujiensa näköiseksi ja heidän tarpeidensa mukaiseksi.

HINNAT
1 x 60 minuuttia teoriaa mahdollisuuksien mukaan sisätiloissa + 4 x 1,5 h ulkona 215 € (sis. alv 0 %)

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut Metsänväen palveluista? Ota yhteyttä lomakkeella, sähköpostilla tai tekstiviestillä. 

Yhteystiedot:

Tutustu myös:

Hyvinvointia

Tarvitsisitko pienen hengähdyshetken arjen keskelle? Ota omaa aikaa ja tule Metsänväen matkassa hyvinvointi-iltaan. Illan sisältönä voi olla ripaus Metsämieltä, luontojoogaa, kädentaitoja, luontoyhteysharjoitteita, hieman valmennusta, tunnetaitoja, rentouttavaa mindfulnessia tai vaikka hemmotteleva jalkakylpy.

LUE LISÄÄ »

Metsäelämyksiä

Metsänväen matkassa metsäelämykset sopivat aivan kaikille. Metsäntaikaa ja Metsäsatuseikkailut räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi. Kerää kasaan pieni porukka, työpaikan lapset, oma perhe, yllätä ystävät, työkaverit tai lähde rakkaan kanssa ohjatulle metsäretkelle.

LUE LISÄÄ »